Välj Elite Hotels för en personlig hotelweekend

En hotellweekend. Så välbehövligt, välkommet och efterlängtat. En skön säng med fluffiga sängkläder, stor och god hotellfrukost och lagom nära strövtåg i naturen eller shoppingtur på stan.

Vid val av hotell för en mysig hotellweekend, satsa på ett personligt hotell. Ett hotell som verkligen vill att du ska trivas och gör det lilla extra för att skapa bästa möjliga förutsättningar för din vistelse. Gör du flera Sverigebaserade hotellweekends om året – välj en kedja som finns från norr till söder, välj Elite Hotels!

Elite Hotels – så började det

eliteFör cirka 50 år sedan skapades en ny affärside vid Stockholms Studentkår, en idé som gick ut på att om sommaren hyra ut tomma studentbostäder som hotellrum. En av initiativtagarna var Bicky Chakraborty, idag ägare till Elite Hotels som är en av de största privatägda hotellkedjorna i landet. Sammanlagt äger kedjan 39 anläggningar i 25 städer men den fortsätter att växa.

Hotellweekend från norr till söder på Elite Hotels

Oavsett vilket Elitehotell du väljer checkar du in på ett klassiskt hotell men varje hotell har sin egen karaktär och sin egen historia. Du möts alltid av en sofistikerad atmosfär men ändå är stämningen familjär och alla trivs, såväl gäster som personal. Det borgar för en härlig hotellweekend! Du kan bege dig så långt norrut som Kiruna eller så långt söderut som Malmö och fortsatt bo inom samma kedja. Perfekt om du planerar en längre semester och inte bara en hotellweekend.

Vad vill du ha ut av din hotellweekend?

Vilken stad eller vilket hotell du ska välja kan bero på vem du reser tillsammans med. För en weekend med tjejgänget som vill shoppa, gå på museum och njuta av god mat utanför hotellet passar förmodligen en större stad bättre än en liten. En weekend med din käresta kanske mer handlar om en romantisk miljö, stilla skogspromenader och ett par nätter på tu man hand. Vill du ha en skön bar med livemusik som även lockar lokalbefolkningen? Fundera på vad du och den/de du reser med vill ha ut av er hotellweekend och planera efter det. Har du aldrig varit i Örnsköldsvik eller Köping? Perfekt! Elite Hotels har hotell även där.